Susu Enfalac A+

Haii mommies.. Ada x kat sini kasi baby susu enfalac a+ ??.. Popo dia akan warna hijau gelap ke?.. Normal ke tu?

5 Các câu trả lời

saya bagi susu yg sama tapi warna popo dia sama nan susu bf...cumanya baby saya tak berapa suka susu tepung

Sama kak baby kita, sy bgi bby minum susu enfalac a+ najis dia hijau kalbu ada tompok kuning ckit..

2y trước

masi teruskan pengunaan susu tak kak .. sbb baby sy pun smaa

samala kdg2 kuning hijau.risau kdg2 fikir.kdg hijau ada bintik kuning

sama gan baby saya .memang akan jadi warna tu...normal je

sama ngn baby sama... warna gitu