Baby kembung berpanjangan

Haii mommies. Ada suggestion tak apa patut buat for baby yang kembung berpanjangan?? My son dah colic over than one month. Idk what to do rn😣

2 Các câu trả lời

Lepas menyusu terus berikan sendawa. Alhamdullilah baby sya dari lahir sampai la skrg tak pernah perut kembung. Pentingnya sendawa kan lepas menyusu.urut dari pinggang belakang secara menaik. Habis mandi selalu sya sapu minyak telon di ubun2,perut,lutut,tapak kaki utk elak perut kembung.

mommy boleh cuba balm t-rub boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/trubalm