sakit tekak

Haii momies sekalian.. Sejak 2 hari ni, anak sya x senang tidur sbb dignggu sakit tekak.. Suara pun sdh hilang.. Menangis pun kurang bunyi sudah.. Dh hntr pergi klinik swasta, mkan ubat.. Masih juga x ok.. Cuma demam sahaja berkurangan ..masa tidur pun, nafas berbunyi.. Ada cara lain kah.. ??

1 Trả lời

Bykkn minum air kosong.. Blh bagi dia mkn eskrim vanilla. Jelly², apa² yg sejuk utk memulihkan bengkak di tekak tu..