jarak anak dekat dan mengandung lagi

haii momies kat sini.ada tak pengalaman anak masuk setahun termengandung lg?boleh kongsi tak pengalaman korang dekat saya?first time dalam hidup lalui hal besar mcm ni bg saya.

7 Các câu trả lời

Pernh masa anak sulung.. Ank sulung bru nk msuk 7 bulan lebih dh trmngandung ank ke2😅dpt tau mngndung ank ke dua tu pon dah 4 bulan dlm perut.. So far penat jela sbb ank first masih mnyusu tapi dh boleh berjln jatuh...dua2 bersalin normal N yg kedua bersalin dlm kreta😅just mental jela kna kuat sis bila ank dekat ni.. Skrg sorg dh 3tahun lebih sorg lagi 2taon lebih.. Mmg rapat sngt.. Biasa la kecik2 ni lahir rapat2 plk letih mental fizikal je.. Tapi always kna positive jga diri, jga mkn spaya smuanya akn OK..jngn stress2 je layan je.. Just nnti kna take time la sikit untuk next pragnantcy.. Jga diri sis😊

sy ank lgi kurg sebulan nk masuk stahun cek upt naik double line terang giler sis pdahal bru 5 hari missed period 😌 termenung la jugak tgk result tu .. salah dri sndiri jgk sbb merancang sndiri tpi sblum ni sy penah mrancang sndiri ok je .. tah rzeki terpijak kot 😂 aktiviti harian sy agak mcabar la jugak dgn nk handle sorg toddler urus rumah ape smua tu mood mmg slalu swing slalu marah-marah kat anak & suami .. sy pun tatau camane nk manage stress sy ni .. kjap ok kjap x ok

ank tngl brp hari lg nak masuk 1 year, tba2 tak dtg hqid, bila cek upt +ve samar2, sy belum redy lg sbnry nak pregnt lagi, bila pergi scan dr tak nampak ap2,mungkin terlalu awal. tp bbrp hri lalu, tiba2 bleeding, dan ada keluar ketulan darah besar, hari ni pergi scan balik, tp masih kosong tak nampak pa2, dan dr bg tau yg sy dah keguguran..

11mo trước

sy ank 1st czer, 2nd pun czer ...

Saya mengalami nya skrg, anak 1st bru msuk setahun, skrg pregnant 3 bulan. Risau jg sbnrnya, sbb 1st czer mudahan anak ke 2 ni dpt normal. Yakin dgn rezeki Allah nak bagi, harap mmberikan yg terbaik. Aamiin, kita jalani ja k 🥰

10mo trước

moga urusan awak dipermudahkan sis

sy pon tgh alami ank baru 6 bln lbh😂 emosi kena stabil.. insyaallah okay je..ank sulung pon x byk ragam..jenis x serik bersalin🤣

Saya. Ank bru 8 bulan dh lekat. Hadapi dgn senyuman jela 😂

10mo trước

tuulaa saya byk fikir hal2 postif sbb xnak rasa stress sis.biar laa apa org nk ckp

sis normal or czer sebelum nie?

11mo trước

saya 1 ceaser 3 lg normal.