Boleh tak kongsi pengalaman??

Haii mira nak tanya, memang nak dekat bersalin akn mudah sakit kepala dn mudah tidur dari berjaga eh?? Boleh tak kongsi pengalaman mak2 pda mira.. Sbb sekarang kandung dah masuk 37 minggu

4 Các câu trả lời

Ikut atas org juga. Anak first saya time dah nk bersalin saya ashik terlelap even siang hari. Mcm dah penat sgt padahal saya tak kerja pun. Malam tidur mati walau pun baru nk masuk 36w. Tak sampai seminggu turun tanda & bersalin. Anak second saya kerja full time, dah hujung2 malam ashik takleh tidur pulak even dah baring2 kepenatan still mata takleh lelap sampai kol 1 pagi. Tp both pregnancies saya takda sakit kepala time 3rd trimester. Awal2 je

10mo trước

ouhh mcmtuu

kalau sakit kepala tu sy tak alami. tp bila terjaga dari tidur tak kisahla pukul berapa pun,sy susah nak tidur balik. setiap hari mcm tu walaupun penat. mungkin badan kita bagi signal awal,bersedia berjaga malam sebab bila bersalin kebanyakan baby akan bangun lama waktu malam sehingga subuh

saya 35 minggu anak 1st, mengantuk sgt, mesti tidur siang, lebih banyak tidur lah sekarang ni dan sakit kepala, tekanan darah sy pun rendah, nadi pun laju kalau sy panas ke atau kerja banyak..kurang terjaga waktu malam macam 2nd trimester dulu..nyenyaak je

Anak 1st x skt kepala,anak no 2 ni,mmg kerap skt kepala,lg² nk hujung jgk ni..mlm ssh nk tdo..