Bersalin induce

Nak tanya pengalaman korang yg bersalin induce , boleh kongsi tak sakit dia tu mcm mana ? Bukaan cepat tak bila induce ? #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Dia atas badan jugak sis Tak sama semua Ada sakit sikit ada sakit banyak Ada masuk ubat sekali bukaan cepat ada masuk ubat 3x pon still tak bukak2…

2mo trước

Saya masa anak pertama induced 3x jalan tak bukak2 dok dalam labour room 8jam at last emergency czer Masa ank no 2 nak kena induce jugak so saya taknak saya mintak czer terus…

Masa saya dulu, first induce tak rasa apa, second baru rasa kuat sikit. Masuk labour room induce air tu lagi nauzubillah sakit dia. 😭

Mcm saya dlu 2kali induce tk rasa sakit contraction langsung.. cuma lepas induce saya demam mungkin ubat tk sesuai dgn badan sya