Kadang terasa bengkak kadang normal

Haii. Mgkn ada yg ttanya bkenaan headline yg saya bg tuu. Saya 1st mom yg baru bsalin bulan sept lalu secara normal. Saya ingin bertanya sekiranya ibu2 d sini yg ada pengalaman spt saya. Bekas jahitan saya tu sda baik, cuma kadang2 bila basuh terasa spt bengkak dan kadang2 jgk normal spt jahitan yg sda sembuh. Kadang2 yaa bukan selalu. Ada kaa itu perkara normal?

2 Các câu trả lời

sama...itu dipanggil muscle memories...so muscle tgh baik pulih dari luka sebelum ni..

ya . 2/3 minggu baru pulih. dah boleh jalan macam normal

6mo trước

Saya dah masuk 4bulan 😅