Buntu dgn keadaan baby time nak membuang

Haii mamy2 semua nak tnya skit.. Baby sya nie kerap nagis bila nak membuang sampai perut jdi merah n muka pun merah sbbkan meneran. Normal ke najis baby mcm nie #firstmom #bantusharing

Buntu dgn keadaan baby time nak membuang
3 Các câu trả lời

anak,saya minum susu badan, sembelit,sebb sya sembelit,baby ikut sembelit la.sya pi klinik, doctor bgi ubat lembutkan najis baby, klau beli di shoppe ada juga, sekali minum 5 tetes sahaja, Klau najis baby ok, boleh stop, ubat ni senantiasa simpan dlm peti sejuk, ubat ni boleh simpan dlm masa setahun. tpi lgi bagus pi klinik pakar kanak-kanak.

Baby umur berapa? Najis dia kental ke tu? Nampak macam kental

6mo trước

anak saya minum lactogen mula2 dulu pun najis mcm ni. doc ckp klau mcm tanah liat tu dikira sembelit. so saya tukar susu lain. kali kelima baru jumpa yg serasi. skrg guna Dupro + susu badan.

Mcm nk kearah sembelit..baby berapa bulan?

6mo trước

Baby 1bulan lebih..