Prengnt 38weeks

Haii mama semua nak tanya camne nak cepatkan bukaan jalan... Tak lart sangat dah rasa sakit kat bahagian bawah ni.. Pastu nak tny klau sakit rasa contraction tu cmne ye sbb anak y ptma masok belon.. Xpndai nak Agak sakit perut tu cmne #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Kena banyakkan berjalan, naik turun tangga, jalan itik, squat, kerap bersama dgn suami kalau larat. Macam sy rasa contraction tu perut mengeras + sakit pinggang yg melampau setiap 5 minit.

3y trước

Normal sis 😁