Bunting pelamin

Haii . Maaf saya ingin bertanya . Kalau kita mengandung 6 minggu boleh kee kita bersama dgn suami ? Dan kalau bersama ada apa2 effect tak . Sebab setakat nii saya takde apa2 alahan atau pendarahan . Cuma saya tak tahu boleh bersama atau tidak . Boleh sapa2 share dgn saya . Maaf yee kalau soalan ini agak sensitif tapi saya betul2 tak tau .

2 Các câu trả lời

Boleh sis. Check lepas bersama keesokan harinya if takde pendarahan maksudnya okaylah tu. Kalau ada darah, boleh check kt klinik.

Boleh sis