Boley makan keteow?

Haii ibu2 dan bakal ibu..nak tnye.. keteow atau mee boley mkn ke..utk kandungan 7minggu??anak pertama

Boley makan keteow?
13 Các câu trả lời

blh mkn.. msa sy 7w tu sy x lalu mkn nasi .. sy akn mkn bihun goreng, mee bandung & kuew teow ni je.. tp syur kt kuew teow yg xberapa masak tu sy x mkn .. sy asingkan ..

mkn jela apa pun slgi bkn benda² yg memudaratkn...sy meniaga kuew teow dulu waktu awal preggy hari² mkn

sy memg hari2 mkn kueh tiaw .....tp sy xsuka mkn dkt kdai nk msk sndri selera sndri...nasi xmau🤭🤭

selagi tak bersalin boleh ja makan sis....saya awal2 preggy pun dh makan koey toew....

sedapnya..saya giler nak makan kuehteow skrg ni🤣

Boleh je.. asalkan serasi dgn awak

char keow teow sedap sis... mmmmph

apa la salah kueyteow tu..😅

boleh je. rsanya xde masalah

boleh, takde masalah