Nk tnye kalau dh 25weeks boley pakai skincare blik

Nk tnye kalau dh 25weeks boley pakai skincare blik ke ? (Skincare brilliant)

2 Các câu trả lời

Kene tengok kandungan skincare tu. mcm retinol, salicylic acid xboleh utk ibu mengandung..ada lg yg lain² sy lupa.boleh try search psl ni. Sbb effect dia pd baby dlm kandungan juga..klu xde, sis boleh continue guna.

elakkan produk yg tinggi merkuri ya. masa mengandung dgn x mengandung sama je x bagus. menghakis kulit, boleh merosakkan buah pinggang.