susu untuk ibu mengandung

Haii ibu smua. Susu apa yg bagus untuk ibu mengandung ye? Frisomum gold atau annum? Atau ibu2 boleh kongsi susu apa yg ibu amalkan? Sy baru nk try

21 Các câu trả lời

Tgh try 2,3 jenis susu.. Anmum, anmum choc, Enfamama.. Asik duk kna paksa telan ajoo.. Yg susu fevret seblom pregnant pun smua jd ssh nk telan.. 😅.. Tgh try n error jgk nii.. Hrpnyee jmpa yg serasi nt.. 😁

Saya minum similac mom, sedap, lawas penghadaman.. Harga pun berbaloi rm33 1 tin

Sgt x suka susu. Tp sbb kena minum, amik Anmum Materna Coklat. Baru bole masuk.

Susu everyday buleh kan?sya amalkan yang tuh

Sy anmum.. Sedap.. Tp nk tukar similac mom pulak perasa vanilla.. 😋

Saya minum enfamama choc, susu ducth lady low fat & full cream..

sy mnum HL..sb nurse ckap susu HL dh ade asid folic

5y trước

ye awk

Sy mnum hl dari awl trimester hingga skrng second trimester

Anmum materna pun okay ada 2 pilihan coklat n vanilla.

frisomum sis.. klu anmum, manis.. frisomum xmanis..