Keluar cecair

Haii ibu ibu nak tanya , saya ada leaking sikit sikit air ketuban . Macam mana ya ? Kena terus gi hosp ya ? First mom jadi tak reti bab bab macamni . Takde keluar lendir berdarah atau air banyak keluar . Just sikit sikit je

4 Các câu trả lời

klw air ketuban leaking baik trus g..sbb boleh mmbahayakan baby dlm tu..😅 tkut xckup oksigen ke..nnti dkt sana doc bgi ubat induce atau sakit tu dtg sndri..dy bukak jln sndri..ikut pd baby awak lah..klw jntung ok..ap smua..ad progrees bukaan..mgkin time tu awak brsalin..klw xde progress ap2..jln xbukak kmgkinan kne czer..doa byk2..

kalau rasa tu btul air ketuban, jernih n xde bau pegi jela hospital. mmg first mom tapi masa checkup kan nurse doctor selalu je pesan, keluar air ketuban ke demam ke darah ke tanda2 nak bersalin ke, terus je pegi hospital bwk sekali buku pink n brg2 lain.

2y trước

alhamdulillah terima kasih . dr cakap takde pape masalah .

Betul sis. air ketuban leaking sangat bahay n jangan berlengah kalau nampak leaking. Baby perlu air ketuban yg ckup. Tk ckup air letuban boleh sebabkan infection, mcm2 lagi risiko. sbb tu tk boleh berlengah2. semoga dipermudahkan.

2y trước

alhamdulillah terima kasih sis . gi hosp takde pape .

Pergi hospital cpt2 sis. Bahaya

2y trước

alhamdulillah dah pergi . dr cakap takde pape masalah . terima kasih sis