haid lewat

haii boleh tahu tunggu period lewat berapa hari seelok eloknya check upt? #seriusnanya

9 Các câu trả lời

Saya sehari lewat dah buat upt. Pakai watsons punya Pekat btul line 🤣 Pstu lps sebulan pg scan pula. Nk repeat upt takut tiba2 kabur ke apa. Nt pg scan awal lg. Tp once upt +ve sy dah jaga2 la tak lasak2 mcmtu.

Bg sy lg awal tahu lg bagus..untuk langkah bjaga2..utk elakkn skincare atau ubat-ubatan yg xboleh..3 hari delay ke boleh cek kalau mmg regular period,hormon tiap bulan stabil.

Saya dulu lewat lebih 14 hari da, duk nafikan kat husband sbb irregular. Husband plak duk berkeras kata pregnant. Sekali check know2 baby dh ada heartbeat 😍 hahaha

Biasa hari sepatutnya period atau sehari delay period dah boleh check 😊

kalau awak jenis period regular. seawal 7hari sebelom period pon dh boleh test☺️.

1y trước

Saya pon x regular. Tapi disbbkan guna apps utk track period, saya buat test seminggu sekali dari expectation apps. Walaupon tak regular, apps akan expect kita period pada 1hb (contoh), tp 7hb xperiod lagi. Pi buat upt, then 14hb xmai lagi period then upt lagi..

klu sye prefer lewat 7 hri period bru test.. nak elakkn line samar2..

1y trước

klau line samar² boleh double test balik ..

Sy regular.. hr ke3 miss period sy dh check and pregnant.

Tnggu dalam 1 atau 2 mnggu. Selepas lewat tarikh period.

tunggu 2minggu lepas delay period