Turun darah

Haii , assalamualaikum nk tnya...saya bby first so tak brpa tahu...tdy pgi dlm pkol 5 lebih saya kencing pastu kluar skali darah dgn lendir..so saya pgi hospital terus la cek...tpi doc dah cek xda bukaan, bby smua ok..then dya suruh balik...tpi balik pon time kencing ada darah lgi sikit2 , and kt pad pon ada ? Tu biasa ka ? Tpi skrg mmg rasa x selesa kt perut apa smua , rasa mcm senggugut period tpi tak kuat lgi... Ada sapa2 boleh jawab takk ? Pliss... Dah overdue.. 40mnggu 4 hri...klau xda apa2 jumaat ni 23 serah diri

1 Trả lời

boleh try check bukaan dkt swasta pulak. klau ade, pergi je hosp balik