BLEEDING

Hai semua..saya 1st pregy..dh msok 4 bln...dh 4 hari BLEEDING..tpi darah wrna coklat..hri first bleeding dh check up hospital..dh scan jntong bby semua okey..dh cek laluan Rahim..masih trtutup..tpi skrg still bleeding..tpi xbyk..sikit2..blh mntk pndpt@sapa2 pernah berpengalaman jd mcm ni..cmna nk pulihkan..buntu & tkt JD apa2 kt bby..

6 Các câu trả lời

Saya dulu 4 bulan jgk..bleeding sikit je..tp saya ke hospital..sampai hospital baru sakit perut..rasa cam nak bersalin masa tu sakitnya..saya bedrest kat hospital..memang doc & nurse tak bg bangun..bangun pun naik kerusi roda je..esknya scan tgk baby masih ok..doktor suruh rehat byk2 n jgn buat kerja berat sbb risau nanti bleeding balik..alhamdulillah..dah 9 tahun umur anak saya skrg😁

hi dear. please take rest, dlu saya bleeding masa 1st trimester , keluar ketulan darah juga. masa scan baby ok. pintu rahim pun tertutup. masa 2nd trimester saya x bleeding. Apa pun, sis x boleh banyak risau k. rehat la. bawa baby rehat juga. memang kena fully bed rest.

Alhamdulillah..bby saya dh selamat pn di lahirkan..21/9 hari tu..😘

Hai jua..sis bedrest jak..jangan sdh buat kerja..bykkan baring drpd berdiri..☺️

alhamdulillah selamat bersalin dh ye....tahniah²

Mamg Ada org bleeding Masa ngandung