8 weeks pregnant.

Haii assalamualaikum 😃 nak tanya ,normal ke kalau 8 weeks rasa senak perut sampai ke pinggang . Jalan sikit dah mengah dan bermalasan. Saya bekerja , apa patut saya buat selain berhenti kerja? Saya taknak berhenti kerja lagi , lagi2 dengan economy skrg 🥺#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Jika kerja tak membahayakn ibu n baby, (sbb ada yg bleeding smp kne bedrest berbulan2) teruskan sis 🥰. Bncg dan bg thu majikan n kwn sekerja klu kt xdpt nk buat kerja mcm dulu atas faktor kesihatan. Insyaallah Allah bg jln .

Normal. 1. kuatkan semangat, fikirkan ujian kehamilan ni sementara je. Redha, sabar, syukur. 2. bincang dgn majikan apa yg terbaik.

3y trước

terima kasih awak ❤️🥺