MASAKAN PEDAS

Haii assalamu'alaikum ibu ibu.. Alhamdulillah saya baru je preggy almost 5week 3days.. Nak tanya betul ke waktu preggy tak elok makan yg pedas"?? And apa effect dia kalau kita still makan juga? #mohonperkongsian ?

13 Các câu trả lời

Saya pun mst nk mkn yg pedas X tahu knp..tp dh 16w tekak X leh mkn pedas..

5y trước

Ouh tq share! 😊

Mak sya kata , tk boleh terlalu min pedas sgt takot baby kena kuning

5y trước

Ouh okok.. Tq share😉

Sy hari2 mkn pedas sbab klau takda pedas2 takda selera mkn pula.

5y trước

Me tooo! Hehe