air gula....

haii .. ade sape2 minum air gula ketika kandungan 16week? misi ckp berat sy berlebihan😅 dan sy first time minum air gula selasa depan😂 takut pula rasa..

17 Các câu trả lời

Saya belum minum lagi tapi next appointment iaitu 11/2 ni kene minum. Masa tu saya 14 minggu

sama la sis... kalau BMI tinggi mmg kena minum air gula awal hehe 🤣 hati2 jgn sampai GDM

jgn sangkut la.. lama tu kne control nti 😂 sy kne air gula 18week, nasib baik lepas

sya minum air gula masa kandungan 7 bulan.....sangkut🤣😅

Sy mnm air gula jgk awal² kndungan sbb umur dh 35

saya kena minum air gula kandungan 28mnggu

hati2 jgn smpai gdm