Due date 11/04/2022.

Haii. Ada tak kat sini yang due date dia 11/04/2022 ni? Dah ada rasa tanda apa2 tak? Atau ada yang dah selamat bersalin? Saya dah 38w. Tapi takde rasa tanda2 nak bersalin lagi. Cuma rasa sakit sikit2 je. #1stimemom

17 Các câu trả lời

sy due 8/4.. Masih belum Ada tanda2 lg. Masih ligat buat keje hehe. Malam je laa baby mengeras sampai Kita payah nk gerak

2y trước

Huhu. Tu laa. Hari2 menunggu tanda2 bersalin. Tapi taktau la bila dia nak keluar