Due date 11/04/2022.

Haii. Ada tak kat sini yang due date dia 11/04/2022 ni? Dah ada rasa tanda apa2 tak? Atau ada yang dah selamat bersalin? Saya dah 38w. Tapi takde rasa tanda2 nak bersalin lagi. Cuma rasa sakit sikit2 je. #1stimemom

17 Các câu trả lời

saya 10.4...baby kerap mengeras,sakit pinggang,asyik kencing je,tulang pelvik dah makin sakit..

2y trước

Sama macam saya. Tapi baby kerap mengeras malam. And senggugut pun start rasa tapi malam je.

Saya 27/5 lambat lagi... Semoga Allah permudahkan proses mom bersalin nanti🙏🤲

Saya 19/4 kerap skit pingggn mlm x blh tdo Bby mngeras 😭😭😭 dah x larat

2y trước

kan mlm kuat mngeras smpai x blh tdo...

doakan saya kena admit wad awal 2.4 week 38 nie sbb ada gdm dgn hyperthyroid..

2y trước

Semoga dipermudahkn urusan sis.

tunggu masa je tu.. sy anak 1st 36w, 2nd 37w, 3rd 38w.. semua awal dr due date

2y trước

36 kena cucuk matang paru2 x?

Sy pun sama due 11/4 skarang bby tgh seronok lagi dlm perut

2y trước

Saya pun sama. Baby tengah seronok. Hari2 pujuk baby keluar awal tapi tak keluar2. Haha

Sya 9/4 dh slmt brslin 17/3..bby boy😘

2y trước

Alaa seronoknyaa dah selamat bersalin. Selamat berpantangg