Due date 11/04/2022.

Haii. Ada tak kat sini yang due date dia 11/04/2022 ni? Dah ada rasa tanda apa2 tak? Atau ada yang dah selamat bersalin? Saya dah 38w. Tapi takde rasa tanda2 nak bersalin lagi. Cuma rasa sakit sikit2 je. #1stimemom

17 Các câu trả lời

saya 19/3 check jalan 2cm sampai sekarang tak bersalin lagi 🥲 tapi hari ni pergi kk minta doc check jalan sebab rasa tak sedap hati ..

2y trước

tak ada tanda langsung sampai sekarang cuma sakit2 gitu jela .. tadi check pun scan berat je baby besar