Due date 11/04/2022.

Haii. Ada tak kat sini yang due date dia 11/04/2022 ni? Dah ada rasa tanda apa2 tak? Atau ada yang dah selamat bersalin? Saya dah 38w. Tapi takde rasa tanda2 nak bersalin lagi. Cuma rasa sakit sikit2 je. #1stimemom

17 Các câu trả lời

saya yg 4/4 nie pun belum ada tanda2 lg 🥲 kalau la boleh , nak jugak deliver before ramadhan..

2y trước

nur asmida, sy pon due date sama dgn awak, skrg sy ade dkt wad dh, tgh puasa nk czer klau x bukak jgk jln