Due date 11/04/2022.

Haii. Ada tak kat sini yang due date dia 11/04/2022 ni? Dah ada rasa tanda apa2 tak? Atau ada yang dah selamat bersalin? Saya dah 38w. Tapi takde rasa tanda2 nak bersalin lagi. Cuma rasa sakit sikit2 je. #1stimemom

17 Các câu trả lời

saya 10/4. takde tanda pun cuma mlm mlm asyik mengeras and ngilu sekejap sekejap je. nak pegi hospital pun pikir banyak kali, kang kena tahan mau berkampung dlm wad kalau belum nak keluar. sabar ajelah dulu kut kut sehari dua nnti ada tanda, tkpun tunggu ajelah doktor bg tarikh 😟 haih penat dh.

2y trước

Sama lah sayaa. Saya tunggu tanda besar2 je ni. Baru la pergi hospital. Huhu. Takut nanti pergi awal terus kena tahan.