help me

Hai..boleh suggest x shampoo rmbut yg pling brkesan untuk rmbut gugur berminyak dan berklmumur..anak da setahun saye rase rmbut lgi teruk banding sblum bersalin 😩😭

2 Các câu trả lời

Awk, kalau sy dulu masa anak 1st, sy potong pendek dulu pastu baru ok.. Sy pakai kerasys shampoo

4y trước

Moga serasi 😊stress kn rambut gugur.. Pastu merata 1 rumah 🤣

Saya pun potong pendek rambut. Sayang sngat rmbut panjang time tu

4y trước

Tu la syg jgk nk potong.. dibiarkn makin melarat pulak ...huhuhuhu