bayi terlalu kerap menyusu

hai...ade x mummy2 yg mengalami masalah sama..bayi saya baru berusia 3 minggu tp bab menyusu nie membuat saya berasa risau...dlm stgh jam sekali mesti meragam nk menyusu..sekali menyusu 2oz..kdng2 terpikir kemana perginya susu yg diminum..adakah ini normal..buang air besar x banyak..mungkin kencing bnyk kot.. #firstbaby #seriusnanya

2 Các câu trả lời

baby tak kenyang memang lah minta setiap jam .. cuba kalau kau haus cari air tak Setiap jam