Cream

Hai uolls...i nak tnye cream gatal ape yg sesuai utk ibu mengndung ye...? ada x cream gatal n boleh hilangkan parut sekaligus???

1 Trả lời

Gatal yang macam mana tu ? Masa saya naik gatal yang kulit kering menghitam kat area leher tapi lepas bersalin saya scrub baru hilang . Masa pregnanti saya sapu macam macam bagi kulit tu lembap , tak jalan sebab memang gatal ni muncul time pregnant je . Kat kaki pun naik biji biji air gatal tu waktu nak dekat bersalin , lepas bersalin hilang sendiri

5y trước

Maybe sama kes dengan saya . Dia macam berkerak and hitam lepas tu gatal betul . Makin kering makin gatal . Kat area leher . Start ada 6 ke 7 bulan macam tu . Tapi lepas bersalin elok hilang .