baby batuk berkahak

hai uolls, i nk tnya bby i usia 2 bulan lebih. dah dekt seminggu dia kena batuk berkahak dan dah 2 kali bawak klinik. first dr bgi gas utk cairkan kahak, esok nya masih sama. second pg sedut kahak. tp skrg msih ada lagi. what i should i do. beli dan sapu garlic bam pun dah. mandi lemon pun dah. anyone can help me or suggest produk yg elok utk hilangkn batuk berkahak yg pernah u guyzz try??

2 Các câu trả lời

Ambil bawang putih, letak dlm air panas..pastikan bawang tersebut telah diketuk2...lpas 2 bg bby bau..sbb sya prnh buat dkt bby sya ketika usia 1bulan..now bby sya 2bulan..

hmm anak sy kalau batuk berkahak sedut gas hilang dah..sis dah try bahan dari rumah? macam guna kentang, bawang putih

5y trước

belum lagi..