buka buku

hai.. td sy call kk utk book buka buku pink.. skrg sy 10w.. call td nurse suruh dtg smnggu slps raya.. ikut apps masa tu dlm 13w+ takpe ke klu lambat makan vitamin2 smua tu? skrg sy hanya makan folic acid. masa 6w+ dah pernah scan di klinik swasta.. bby dah ada degup jantung..

2 Các câu trả lời

Masa call kk ade bgth da scan kt klinik swasta? Pengalaman sy..sy scan kt klinik swasta.. doc tu print kan detail scan baby n comment baby da ada heart beat time sy dlam 8w..g kk trus buka buku pink 😊

Ok je. Acid folic yg paling penting skrg ni.