morning sickness

hai sya nak tnya..this my first pregnancy..tpi lately suka sgt muntah (morning sickness maybe)...smpai xthu nak makan apa..semua keluar balik...dah try susu, nestum n milo still mcmtu...n saya xmakan sgt mcm asam or jeruk so xthu nak mkan apa bg hilang rasa loya n kenyangkan perut...risau baby jgk...btw skrang sya dah 6minggu lebih...ada sebarang petua or nasihat x...mna taw boleh try nanti...tq uolls... #firstbaby #pregnancy

2 Các câu trả lời

Then mkn sikit2 tp kerap. Mcm sy, mkn je sikit muntah balik xpelah.. Aslkn terisi perut. Huhu kalau x, rs lagi lapar lagi pening.. Moga kita tabah yer

4y trước

ye sis moga kita terus tabah bila pikir balik kecian ke baby tkot xdapat apa2...