Darah coklat

Hai.. Sy try cek upt masa sy lwt sari period. Naik dua garis. Tp samar². Okay, sy biarkan je. Mungkin upt tu salah sbb sy guna yg murah. Keesokkan harinya sy cek lagi. -ve. Okay xde rezeki. Dan semalam bngun tdur ada drh coklat yg kering. Jdi mungkin period. Sy pkai pad tp drah skit je keluar. Warna coklat dan kering. Bila nk tdur rsa skit perut mcm sengugut. Selalu nya kalau sy skit perut, mesti heavyflow. Ni tak, cuma wrna coklat dn kering dan skit. Smpai sy xnk pkai pad. Tp sy bila mlm nk tdur rsa panas sejuk mcm nak demam. Kepala sakit dan pening. Sedangkan upt -ve. Skrg sy rsa xsdp perut smpai nk mkn pun xboleh mkn bnyk sbb rsa nk muntah. Jdi, sy konpius samada hormon ataupun sy nak ada bby.

1 Trả lời

Try cek nty semngu lbh klu rse period delay..Tpi klu hormon ade jga cmtu..