hai

hai sy terlewat haid 2 mggu..minggu lepas sy ada cek upt..tp mcm negetif.bila di perhati mcm ada naik satu line sebelah tp x jelas sgt..adakh sy hamil atau sy cek terlalu awal

6 Các câu trả lời

Sy trlewat haid 3 ke 4 hri. Trs cek... Mmg pudar line kedua.. Was2. Tp pegi je jpe doc... Ckp alasan saje2 prut sakit. Priod pon dh lewat 3 4 hri.. Then doc soh kncing.. Cek2, posiitiv... Doc punya upt bgos. Kdai2 pye ni xkuat haha

5y trước

Ok tc sis

Sama mcm sy sis.. Naik 2line tp xterang, so sy tgu 2week mcm tu br sy cek upt balik, guna yg CLEARBLUE DIGITAL.. Bli kat watsons mahal lah sikit sis tp d situ terdetect brpa minggu dah sis. 😁✌

Kadang2 ada lah rsa bak muntah tuu sis... Pening palak smua...kadang2 x slalu... Nak ckap sbb lapar... Tpi ada makn.... Dan sy cepat lapar jga sis...mcm mne erk??

Try bli yg clearblue digital.. Kadang hormon sikit sgt jd upt biasa xdapat nk detect..

biase cek klauu lewat 3 minggu ke sbln bruu nmpk jelas n terng

Try check again..