assalamualaikum

hai, sy seorang pesakit diebtes type 1 dan sedang hamil anak ke 2 kini berusia 6 minggu++. sy ingin bertanya,dimanakah ada hospital atau doktor pakar swasta di KL yg boleh sy berurusan utk kedua2 nya sekali (diabetes+pregnant) sebab kali ni saya rasa agak teruk x seperti hamil kali pertama. sebarang nasihat dan pandangan amatlah dihargai.terima kasih kpd semua

1 Trả lời

Hi mommy. Skang mommy checkup di mana ya? Mungkin blh minta doc klinik refer pada hospital yg ada pakar.