Nk taw

Hai.. sy nk tnye kalau dlm 8 week ade keluar spotiing warna brown gelap tu normal ke?

10 Các câu trả lời

haah.. normal utk sy.. tp utk awk baik awk pergi klinik/hospital... cuma buat ms ni.. awk jaga pgerakan slow2 skit.. jgb kasar... bedrest n kurangkn stress...

Better pegi cek.. kwn sy 2hri spottng coklat hri 3 kguguran.. tp sy 3mggu spottg coklat cmtu tp bby ok jee alhamdulilah.. lain org berbeza sis..

Better refer klinik. Sy spotting gelap, g check klinik baru taw heartbeat baby stop. Lepastu start keguguran dah. 11week time tu

If first pregnancy, kene aware even a little small or bit... After all, cek doc bole dpt better advise drp dia..😊

Better pi cek klinik.. Tp biasanya nnt doc akn tya few questions utk jelaskan wrna cairan kuar tu..

5y trước

Owh tu la Ingt rabu depan nk pergi tunggu suami balik tp xbnyk sis sikit je.. mungkin sy penat kowt.. huhuhu

Better pi clinic check sister. Macam saya jadi dr bagi injection

Better terus pergi check kat klinik sis. Rehat secukupnya.

Bettr g klnik chck

better p check sis

Xnormal sis.