Pregnancy

Hai, sy nk tanya. Sy baru lewat period 2hari. Smlm mcm keluar spotting wrna dark brown.Tp harini sy test negatif. Apa mksd nya ye? Sy confused. #pleasehelp

PregnancyGIF
2 Các câu trả lời

nt sis repeat lg 2 mggu kalau msh blm period sbb kkdg hcg masih rendah so kalau check upt masih xblh detect . sy sblm ni 4 mggu lewat period bru naik double line... in sha allah ade rezeki doa byk2

boleh jd nak period atau pun spotting implantation. tunggu lg seminggu kalau tak period boleh check upt