Gatal- gatal (naik bintat / bintat)

Hai sy nak tny ibu2 hamil dlm ni..penah x yg kena alergik naik merah2 bintat sewaktu awal kehamilan atau sepanjang kehamilan? Sy naik bintat2 seperti gmbar di bawah cuma dlm gmbr nmpk merah sgt

Gatal- gatal (naik bintat / bintat)
1 Trả lời

kdg ia berlaku dsbbkn perubahan hormon semasa hamil..jika puan rs gatalnya tak blh bwk bincng..puan blh try g klinik jumpa doc tuk dptkn rawatan .nnti doc akn bg ubat sapu dan suggestkan sabun jenis apa sesuai tuk guna semasa mndi supaya tak alami gatal2..mg dpmudahkan segalanya aamiin