Jerawat Atau Biji Biji Merah?

Hi. Nak tanya, ada sesiapa mengalami mcm jerawat atau biji merah kat badan? Mcm chicken pox kecik mcm tu. Belakang badan banyak dekat badan sikit saja. Ada cara merawat?

1 Trả lời

hai sis. kalau biji merah tu mengandungi cecair tu tndanya sis kena chicken pox. benda tu akn menular ke seluruh tubuh. sy kena chicken pox waktu tgh berpantang mmg sakit sangat + nak susukan baby lg. cara merawat sbb benda tu akn kluar semua dhulu baru dia akn sembuh sendiri. mengambil masa dlm 2weeks juga. make sure jgn pecahkan cecair tu kalau tak dia akn jd lagi banyak.

5y trước

Baby sy berjangkit walaupun asing bilik. Nurse ckp kalau dh serumah mmg akn jangkit.