share pleasss..

Hai.. sy nak tanya.. susu apa ya ibu2 minum masa tgh mengandung ni?.. sy baru mngandung ank prtama .. confius nk minum susu apa.. ? thank you ?

26 Các câu trả lời

Awal dulu minum frisomum, lepas malas bancuh tukar farmfresh kurma, sambil tu bergilir dgn frisomum jugak. Lepas masuk 3rd trimester, minum tamar cocoa

Masa trimester 1 & 2 sy minum dutch lady low fat. Masuk trimester 3 ni sy minum susu everyday, bagus juga utk hb.

Sy mnum similac mom.. Y ni je blh masuk tekak, susu lain kena reject.. Pndai pulak tekak ni pilih2 susu 😂😂

Kalau saya, saya minum susu anmum. Saya ambik yg perisa koko. Alhamdulillah, sesuai untuk saya, minum pun okay je

Mula2 mengandung sy minum susu anmum sis campur ngan susu kambing jgk,pastu ubah angin plk minum susu frisomum

5y trước

Susu anmum kena bncuh dgn air suam/air pnas ya?

Saya biasa minum everyday..sebab sesuai & maintainkan hb disamping vitamin yg klinik bagi

Saya minum susu anmum original..sedap 😁😁 anak 2 thn pon consume anmum 😁😁

Saya minum susu kotak ja yang nestle punya if tak dutch lady amik yang full cream

Klau sy pulak minum susu farm fresh kurma hari2 x pe ke momies?

Saya amalkan susu kambing sejak 6-7 minggu sampai sekarang 19minggu. 😍

5y trước

😍😍Boleh sy tahu susu kambing jenama apa ya?