Susu Ibu Mengandung

Hye ibu2 semua, Ada yang biasa minum susu Enfamama chocolate ? Saya memang sejenis tak minum susu tepung, tapi ramai suggest susu Enfamama okey. Boleh share mana2 yang ada pengalaman ? Thank you.

2 Các câu trả lời

hai sis. sy minum susu frisomum gold tp tula. first try susu ibu mngandung. next checkup tu sekali trace gula dlm air kencing. xpenah2 sangkut. hahahaha. trus stop. minum susu kotak biasa yg jual kt 7e tu and susu tepung biasa. boleh je minum. tp kne try n error. biasanya susu ibu mngandung ni tinggi gula..

Biasanya gula tinggi, tapi kalau nak try tak salah 😁