Sakit perut

Hai sy nak tanya ,semalam berbuka sy minum air yang bergas sampai sekrang perut sy masih sakit ..ada yang pernah jadi mcm nie tak 🥲

2 Các câu trả lời

Allahu.. minum bnyk ke mommy? air gas ni bahaya tau untuk ibu preggy. kandungan gula pun tgi. kalau masih sakit better ke klinik. yg kt luar kita nmpk.. yg kt dalam kita tak tahu. moga Allah pelihara mommy dan baby..

3y trước

alhamdulillah... take care tau momi.. takpa saya masa pregnant dulu dpt puasa 6 hari je.. 😊

air gas tolong elakkan kalau preggy..kalau teringin rasa sikit je da cukup..jgn minum byk2..bhye utk bb..bole keguguran..