perut kembung dan rasa bergas...rasa sakit mcm tengah sengugut yang amat

asalammu’alaikum morning MTB... nak tnya di awal kehamilan memang ada rsa perut kembung n bergas x? rsa mcm tengah sengugut gyla tuh... sakit bhgian perut tuh... sy dh 7 weeks 2days. tapi syukur juga xda berlaku pendarahan .. cuma blkng , pinggang n perut sy tuh sakit ... #firstbaby

1 Trả lời

mungkin sis sembelit tu..pergi klinik jumpa doctor..nnti doc bgi ubat tu..sy pun mcm tu juga..

3y trước

xapa ka klu mkn ubat lain sis?