Baby jaundice vs susu kambing

Hai. Sy nak tanya baby yg bawah 6bulan, baru 2minggu boleh ke minum susu kambing. Fil dan mil berkeras suruh bagi susu kambing kat anak sy katanya untuk turunkan kuning baby. Sy baca artikel tak boleh bagi sebab kandungan garam tinggi, nanti rosak buah pinggang. Ada tak kat sini lebih arif pasal jaundice atau kot kt sini ada nurse/doktor.

2 Các câu trả lời

jangan. banyakkan menyusu baby. kerapkan waktu. jgn terus cari alternative lain