Scan kepala baby besar dari badan

Hai. Sy mengandung 32 minggu. Hari ni sy buat check up kt kk, scan baby, Doctor kata kepala baby lagi besar dari badan, dalam 1 minggu lebih beza. Tapi Doctor kata lagi 2 mggu scan semula. Saya sedih dri lps check up siang tadi, tak tahu nk bgthu suami mcm mana. Korg ada pglmn tak? #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

1 Trả lời

Tiada pengalaman. Mudahan semua baik. Doa mudahan dikurniakan anak sihat wal afiyah. Puan pun jaga kesihatan juga