CLOTRIMAZOLE VAGINAL INSERT.

hai. Sy dah 37w3d. Doc suruh sy guna ubat ni sebab slalu rasa gatal di vagina. Macam mana nak tahu brape inci kena masukkan alat tu ke dalam vagina ye? Farmasi suruh masukkan guna jari je. Tapi doc cakap masukkan guna alat ni je. Sebab kalau guna jari takut ubat xmasuk abis ke dalam. Ada sape2 yg pernah guna alat ni semasa pregnant?

1 Trả lời

Sy baru guna semalam, takde pulak nurse inform kena masuk ikut berapa2 inci. Sy mintak husband yg tolong insert ke dlm. Asal masuk je okey la kot 😅

7mo trước

suami sis guna alat atau masuk pakai jari je?