Tak perlu air gula?

Hai. Sy dah 24 weeks, n checkup kat swasta. Umur 30. Haritu tanya doc bila sy boleh minum air gula, tp dia kata sy tak payah minum sbb takde sejarah keluarga kencing manis & underweigt. Ada ke mommies yg sama? Risau pulak bila tak kena minum 😅

25 Các câu trả lời

Mybe sebab sis underweight kot? Sy pon xde sejarah kencing manis, family smua pn ok. Xpe sy kene cek gula mase week 18 ari tu sbb sy overweight😌 sangkut plak gdm tp xla tinggi sgt.. so skrg ni kene jaga mkn je..