Sakit di hujung kencing selepas bersalin

Hai, sy dah 16 hari berpantang harini, wkt kt LR haritu nurse ada masukkan tiub kencing nk kosongkan pundi kencing sblum dme pecahkan ketuban dgn jahit, 3 4 kali juga dme masuk keluarkan tiub tu, sy xde mslh nk kencing berak, alhamdulillah okay, cumanya skrg ni sy dok rasa pedih bila di penghujung kencing tu, knp ye? Sy minum air byk, air kencing pown byk setiap kali kencing, tp hujung2 tu rasa sakit, mcm mana nk buat? Bahaya ke bnd ni? Riso sy mikir...😩😩😩#ingintahu #firstbaby #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

kencing kotor kot sis. ada buat urine test tak masa pantang ni?

2y trước

Saya ada jugak pengalaman macam ni.. Tp. Xtahu la.. Sama atau tak mcm awak.. Saya mula2 aritu ingt sbb tiub kencing jgk.. Tp bila tanya org cakap.. Yg tu pedih dia sekejap ja... Then lepas seminggu rasa jugak sikit2 n makin lama.. Makin kurang.. Rupanya saya baru perasan... Ada bekas jahitan area situ.. Jadinya pedih sebab tu lah..

kencing kotor kot tu