Ibu berpantang

Hai sy bru 1st time b'pntang kguguran..nk tny betul ke klau nk baring x blh lngsg mengiring ke kiri & knan?straight je?sy dhla skit epidural x hilang lg..lenguh2 klau tidur x blh mengiring ni..satu lg klau x pkai stokin sgt okay ke sbb sy ada eczema,makin teruk klau sy pkai stokin..trima ksih🫶🏻

4 Các câu trả lời

Mitos. Takyah pantang pun sebenarnya lps gugur. Makan mknan berkhasiat je. Pakar o&g pun cakap, rehat macam biasa. Lebihkan mknan berkhasiat and rest 3months before cuba conceive balik. Take care

Sama jugak dulu lpas sy gugur... Sy tdq mcm biasa jugak.. Xdak masalah apa pun.. Rasa keselesaan kita sis....

1y trước

Pelik jugak... Sy semua ok ja.. Jnj ikut kita punya keselesaan la.. Mana boleh tdq melentang saja lengguh la sis... Boleh ja nak megiring kiri ka kanan ikut selesa kita

Boleh je baring kiri kanan. Org tua tua ckp nnti perut menggelebeh je. Tgk perut tu dn tgk keadaan .

Ikut apa apa position yg awak selesa. Smaa juga dengan stockin, bukan keperluan.