Apa yang perlu dilakukan oleh ibu yg mengandung dan sangkut gdm pd minggu ke 12.

Hai sy br shj di sahkan kne gdm @ kencing manis. Mggu ni dah 2 kli g klinik utk bsp selama 4 kali dlm sehari.huhu .sedih pun ada ni...huhuhu..

2 Các câu trả lời

saya anak pertama dan mengandung no 2 ni pun sangkut gdm . tak perlu sedih2 , kawal gula dalam badan . kawal pemakanan yg manis sahaja . sy so far diet control je takde kena makan ubat or on insulin

bertabahlah