Keluar darah wrna coklat sedikit sedikit

Hai sy bersalin czer bulan 11/23 lepastu tetibe 28/12 keluar darah/lendir coklat sikit berlarutan dalm 2-3 hari kemudian bersih xde keluar ap ap. Selang lebih kurg seminggu gitu keluar lagi ..2-3 hari jugak.. lepastu semalam 21/1/24 keluar lagi .. bole tahu ke knpe ya? #firstmom #ingintahu #bantusharing

Keluar darah wrna coklat sedikit sedikit
2 Các câu trả lời

Mungkin darah nifas… Saya 2x czer darah nifas czer ni memang tak banyak keluar sikit2 jaa… tak macam bersalin normal…

8mo trước

Jdi bole solat ke klau keluar mcm dlm gbr tu sbb sy ingat darah nifas sy da xde mse tu.. lepastu tetibe 28/12 keluar mcm dlm gambar tu?jdi bole terus solat ke bila dicuci?